Helpdeskmedewerkster / Helpdeskmedewerker

Functieomschrijving

Mijn wifi valt steeds weg, of ... een website blijft refreshen, of .... waarom zit mijn @ ineens onder de verkeerde toets? 
Het is aan jou om te komen met een oplossing en dat zijn inkoppertjes, want over die kennis beschik je. Je tovert een glimlach op het gezicht van iedere gebruiker en dat vind je leuk :).


Wat ga je doen?

Per mail, telefoon of soms letterlijk aan een servicebalie beantwoord je de meeste vragen op het gebied van uiteenlopende IT vraagstukken bij onze klanten en/of voor onze klanten bij ons op kantoor (of thuis via telefoon e/o Teams). Dus je luistert niet alleen actief, maar vraagt ook gericht door om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen.


Missie

NTNT Rotterdam is een IT-Partner gespecialiseerd in het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige IT-diensten op het gebied van Microsoft Cloudtechnieken, detachering van personeel en het leveren van hardware en software licenties. Onze aandachtsgebieden zijn gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, openbaar bestuur, overheidsdiensten en industrie in het westen van Nederland. 


Wie zijn wij?

Wij zijn NTNT Rotterdam! Een  -de naam zegt het al- echt Rotterdams IT-bedrijf. Bij ons komt IT op de eerste plaats, omdat wij vinden dat het een vak op zich is en een vak dat zoveel waarde toevoegt in een organisatie verdient alle aandacht. Deze aandacht geven wij dus ook onze professionals. Dit doen wij door persoonlijke aandacht, zo komt jouw Fieldmanager bij je langs op opdracht om met jou jouw doelen en ambities te bespreken, gaan we regelmatig wat leuks doen en denken we aan jouw verjaardag op een persoonlijke manier. 


Daarnaast vinden wij training en opleiding erg belangrijk, daarom investeren we vanaf dag één in jouw ontwikkeling! In onze NTNT Academy kun je officieel erkende certificaten behalen. Je kunt de diepte in gaan op jouw specialiteit, maar je kan ook een zijstap maken en de breedte in gaan. Het is immers jouw leven en jouw carrière.


What’s in it for you?

Het goede nieuws is, dat als je tot zo ver bent gekomen met lezen je vast een beetje op ons lijkt:

 • Je krijgt continu de mogelijkheid om je bij te (laten) scholen in onze eigen NTNT Academy;
 • Je werkt met verschillende opdrachtgevers, waardoor het werk uitdagend blijft;
 • Mobiliteitsbudget waarbij de hoogte afhankelijk is van je skills en ervaring. Binnen dat budget is een auto mogelijk;
 • Wij vinden voldoende vrij zijn erg belangrijk, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen;
 • Net zoals wij denk jij aan de toekomst! Daarom hebben wij een goede pensioenregeling voor jou.

Functievereisten

What we’re looking for:

 • Minimaal MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur in IT;
 • ITIL Foundation V3/V4 certificaat is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden, met een zelfverzekerde, toegankelijke houding (een gevoel voor humor zou ook geweldig zijn!);
 • Kennis van Windows 10/Modern desktop en Office 365 of de wens om dat snel te leren;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs (B);
 • Je vindt het leuk om jezelf regelmatig bij te laten scholen.

Je vindt het leuk klinken maar blijft nog met een aantal vragen zitten?

Geen zorgen! We begrijpen dat je nu niet weet wat je moet doen en dat is natuurlijk niet fijn. Gelukkig hebben we daar onze Ariëla voor. De to-go persoon voor al je vragen met betrekking tot deze vacature!


De procedure:

 • Je solliciteert bij ons: we bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee werkdagen mag je een inhoudelijke reactie ontvangen;
 • Je eerste contact met ons: een telefonische intake, of een videogesprek met (één van) ons;
 • Een uitgebreidere kennismaking met ons via MS Teams: we willen je graag beter leren kennen en ontdekken of we bij elkaar passen;
 • Die twee intakes zijn vaak echt wel voldoende om een goed beeld van elkaar te krijgen en is het goede gevoel wederzijds, zul je de volgende dag een aanbieding in je mailbox mogen ontvangen;
 • Tekenen op kantoor, het is tenslotte een feestje. Uiteraard op anderhalve meter afstand.


- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -